Thema’s voor de bijeenkomsten in de komende periode

Alle thema's

Zet deze data alvast in uw agenda. Nadere informatie wordt elke maand gepubliceerd in de Soester Courant. Indien u uw emailadres opgeeft via het contactformulier, sturen we u elke maand een bericht over de komende themamiddag en andere nieuwe ontwikkelingen.

Het Mantelzorg Café Soest is er speciaal voor u! Het is er informeel en gezellig. Met elke eerste woensdagmiddag van de maand een thema of een activiteit ter ontspanning. Als u behoefte voelt om…

  • er even uit te gaan
  • even uw zinnen te verzetten
  • een voor u interessant thema te bespreken
  • een praatje te maken met andere mantelzorgers die u goed begrijpen
  • uw verhaal kwijt te kunnen,…aarzel niet en kom naar het Mantelzorg Café Soest. U bent van harte welkom! Er is altijd een professional bij wie u ook om advies kunt vragen. De toegang is gratis.

Het is noodzakelijk om – als u wilt deelnemen – uzelf aan te melden op 06-537905098 of per email: info@mantelzorgcafesoest.nl. U krijgt dan een bevestiging.

Wanneer: in principe elke eerste woensdagmiddag van de maand van 13.00 tot 15.00 uur
Waar: Artishock, Steenhoffstraat 46A in Soest

Kom en ontmoet andere mantelzorgers uit Soest en Soesterberg. De koffie/thee staat voor u klaar!

Podcastserie duurzaam mantelzorgen

Amanda Minkema

In de coronaperiode moest het Mantelzorg Café Soest helaas haar deuren voor langere tijd sluiten. Om onze mantelzorgers toch enige steun te kunnen bieden in de speciaal voor mantelzorgers zware periode is er een serie podcasts gerealiseerd door de coördinator van het café, Amanda Minkema. Ter ondersteuning, inspiratie en aanmoediging.

Alle podcasts zijn te beluisteren via https://soundcloud.com/user-359061102 of via Duurzaam Mantelzorgen (juke.nl)

Onderwerpen van de podcastserie: