Vanaf 2016 vinden deze cursussen plaats in voor- en najaar. Ook in 2024. De cursus van het voorjaar is succesvol afgesloten. Dit najaar is er natuurlijk ook weer een cursus ‘Stilstaan bij jezelf’. Speciaal voor mantelzorgers ontwikkeld. Om met andere mantelzorgers te werken aan bewustwording en ontwikkeling van de eigen mentale kracht.

In vijf bijeenkomsten van 2,5 uur gaat u met andere mantelzorgers door een persoonlijk bewustzijnsproces, hoe het werkt bij u persoonlijk en wat u nodig hebt om naast de zorg voor uw naaste ook goed voor uzelf te zorgen. Na 6 weken volgt er nog een terugkombijeenkomst om met elkaar te evalueren en te delen.

Verwachte startdatum najaar 2024: medio oktober 2024 op de maandagmorgen. Van 10.00 tot 12.30 uur in Artishock. Bij voldoende aanmeldingen wordt overwogen ook ’s avonds deze cursus te geven. Als u daarin geïnteresseerd bent, geef dat s.v.p. aan. Wilt u informatie of u zich meteen al aanmelden? Stuur een email naar Amanda, amanda.minkema@hetnet.nl of bel 06-53790598.