In Soest is er een speciale contactgroep van mantelzorgers die zorgen voor een naaste met dementie of NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).

Deze contactgroep komt maandelijks (elke 4e donderdagmorgen van de maand) bijeen in Artishock, Steenhoffstraat 46A in Soest. Van 10.30 uur tot 12.00 uur. Met elkaar praten we over wat de zorg voor onze dierbaren met ons doet, waar we tegenop lopen, wat we van elkaar kunnen leren. Kortom een bijeenkomst waar je in een veilige setting open kunt praten met lotgenoten over jouw zorg voor je naaste. Amanda Minkema, coördinator van het Mantelzorg Café Soest, begeleidt de groep.

Ben je ook geïnteresseerd in een vaste groep je verhaal te delen, neem contact op met Amanda (06-53790598). Misschien is er voor jou nog een plekje vrij en anders zet ik je op de wachtlijst.