Datum: 5 juni 2024
Tijd:13:00
Plaats:Artishock, Steenhoffstraat 46A, Soest

Op woensdagmiddag 5 juni 2024 gaan we met elkaar in gesprek over “Het levenstestament. Hoe kan ik orde op zaken stellen?”

Wat is een Levenstestament?

In een gewoon testament regelt u alles voor als u er niet meer bent. Maar wat indien er een situatie ontstaat waarin u zelf tijdelijk of langdurig geen beslissingen meer kunt nemen? Is er dan iemand die dat dan voor u kan doen? Hebt u zo iemand schriftelijk aangewezen? Zijn uw wensen voor zo’n situatie duidelijk vastgelegd en bekend bij degenen die u hebt aangewezen? En zijn uw naasten van die aanwijzing op de hoogte?

Dit soort zaken kunt u regelen in een Levenstestament oftewel een aangeklede volmacht. Een document, opgesteld door u en vastgelegd bij de notaris. Mevrouw Mr. Marije Bruning van Jager Bokdam de Visser Netwerk Notarissen uit Soest komt informatie geven en uw vragen beantwoorden

Mantelzorgers uit Soest en Soesterberg zijn van harte uitgenodigd deel te nemen. Het is fijn om te weten dat u naar deze themamiddag komt.

Aanmelden voor deze middag kan via deze website door het contactformulier in te vullen of op e-mailadres info@mantelzorgcafesoest.nl of bellen/appen naar 06-53 79 05 98.