INFORMATIEAVONDEN OVER OMGAAN MET HERSENLETSEL

Tijdens deze informatieavonden gaan we graag met u in gesprek over wat NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) is en wat het in uw leven kan betekenen.

De bijeenkomst van 21 november 2023 zal gaan over “NAH en de Veranderde Relatie”. Tijdens deze informatieavond gaan we met elkaar in gesprek over de effecten van NAH op de relatie. Aan de hand van persoonlijke ervaringen van een ervaringsdeskundige en de ervaringen in de praktijk van een ambulant begeleider bespreken we op welke wijze NAH invloed heeft op de relatie, welke veranderingen we ervaren en hoe we ermee om kunnen gaan.

De organisatie InteraktContour is gespecialiseerd in de behandeling en ondersteuning van en bij hersenletsel. Mantelzorg Café Soest richt zich op de ondersteuning van mantelzorgers. We starten met de inhoud van het specifieke onderwerp, waarna we uit elkaar gaan in een groep voor mensen met hersenletsel en een groep mantelzorgers en naasten. Door de groepen te scheiden maken we het mogelijk dat iedereen makkelijker kan praten over situaties die je wilt delen met mensen in een zelfde (zorg)situatie.

Aanmelden kan via het contactformulier van deze website.

  • Wanneer: dinsdagavond 21 november 2023
  • Tijd: 19.30 tot 21.15 uur (Inloop vanaf 19.15 uur)
  • Waar: In de Foyer (grote zaal) van Cultureel en Congres Centrum De Rank, Soesterbergsestraat 18, Soest
  • Toegang: Gratis! S.v.p. vooraf aanmelden