INFORMATIEAVOND OVER OMGAAN MET HERSENLETSEL

Tijdens de informatieavond op 11 april 2023 gaan we graag met u in gesprek over wat NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) is en wat het in uw leven kan betekenen.

De ervaringsdeskundige Joost van Huijgevoort komt vertellen hoe het is om hersenletsel te krijgen en hij vertelt hoe hij nu functioneert in zijn nieuwe “ik”.

De organisatie InteraktContour is gespecialiseerd in de behandeling en ondersteuning van en bij hersenletsel. Mantelzorg Café Soest richt zich op de ondersteuning van mantelzorgers. We starten met het verhaal van een ervaringsdeskundige, waarna we uit elkaar gaan in een groep voor mensen met hersenletsel en een groep mantelzorgers en naasten. Door de groepen te scheiden maken we het mogelijk dat iedereen makkelijker kan praten over situaties die je wilt delen met mensen in een zelfde (zorg)situatie.

Aanmelden kan via het contactformulier van deze website. Wilt u er s.v.p. bij vermelden dat het om de NAH-bijeenkomst van 11 april gaat? Voor informatie en contactmogelijkheden zie de flyer over 11 april.

Er zijn in het voorjaar van 2023 twee informatieavonden in het NAH Café voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH), hun mantelzorgers en hun omgeving, familie en vrienden.

  • Wanneer: dinsdagavond 11 april 2023 en 13 juni 2023
  • Tijd: 19.30 tot 21.15 uur (Inloop vanaf 19.15 uur)
  • Waar: In de Lindezaal van Cultureel en Congres Centrum De Rank, Soesterbergsestraat 18, Soest
  • Toegang: Gratis! S.v.p. vooraf aanmelden.
  • Bij positieve ervaring komen er nog twee avonden in het najaar 2023.

Zie ook de flyer.